Ons concept

Leer Nederlands op jouw manier !

Wij vinden dat iedereen Nederlands moet kunnen leren, maar realiseren ons dat niet iedereen dezelfde behoeften en mogelijkheden heeft.

Blended learning

Onze methodiek sluit aan bij de nieuwste inzichten over blended learning, het effectief gebruikmaken van online en face-to-face leren. De cursussen zijn volledig online, het cursusmateriaal is 24/7 te gebruiken. Tegelijk is er in de interactieve les sprake van face-to-face les. De cursist krijgt op een vast moment in de week, tegelijk met andere cursisten in zijn of haar groep, een interactieve les en kan voor de rest van de tijd zelf bepalen wanneer hij of zij de leerstof tot zich neemt en de oefeningen doet.

Voordelen voor de cursist

Zo krijgt de cursist het beste van twee werelden: gestructureerd les van een vaste docent, en flexibiliteit in het volgen van online lessen op elk moment dat het uitkomt. Het gemak voor de cursist is evident: het is makkelijk in te passen in het dagelijks leven en te combineren met andere activiteiten.

Breed aanbod

Naast de inburgeringscursussen (Alfa, A1, A2, B1, B2, KNM en ONA) bieden we ook specifieke cursussen voor mensen die niet in hoeven te burgeren, maar wel het Nederlands (beter) willen beheersen. Deze cursussen kunnen op maat gemaakt worden voor specifieke behoeftes. Samen met onze partners faciliteren we bedrijven en uitzendbureaus die hun niet-Nederlandstalige werknemers meer bij het bedrijf willen betrekken door ze een cursus Nederlands aan te bieden, mensen die zelf vinden dat een betere kennis van het Nederlands ze kan helpen in Nederland hun weg te vinden, zij die in Nederland (willen gaan) studeren en natuurlijk diegenen die zich vanuit het buitenland bij hun partner in Nederland willen vestigen. Voor elke opleidingsbehoefte kunnen we in een aanbod op maat voorzien.


Zes redenen om bij Leer Nederlands Online Nederlands te leren

Convenience_flexibility

Gemak en flexibiliteit

Online studeren is zowel gemakkelijk als flexibel. Ons systeem is 24/7 beschikbaar, zodat u uw studies kunt aanpassen aan uw dagelijkse activiteiten.

We_are_pioneers

Wij zijn pioniers

Wij zijn de specialisten van online-onderwijs in de Nederlandse taal en examenvoorbereiding in Nederland.

User_friendliness

Gebruikersvriendelijkheid

Ons e-learning-systeem is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Alle cursussen en trainingen maken gebruik van hetzelfde systeem.

Competent_experienced_teachers

Competente, ervaren leraren

Onze leraren hebben jarenlange ervaring als e-learning docent.

Rich_training_material

Rijk trainingsmateriaal

Het cursusmateriaal biedt video's, interactieve lessen, diverse soorten oefeningen, woordenlijsten en toetsen om de taal optimaal te leren beheersen. U kunt elke video zo vaak bekijken als u wilt, elke oefening net zo lang doen tot u de stof in de vingers heeft.

Excellent_student_support

Uitstekende ondersteuning

Onze studiebegeleiders helpen u met het oplossen van problemen die u eventueel tegenkomt bij gebruik van ons lesmateriaal en tijdens uw studie.